برای ساختن شمارنده متحرک در المنتور به هیچ افزونه جانبی نیاز نیست و خیلی راحت، فقط با خود افزونه المنتورپرو شما میتونید یه شمارنده خیلی زیبا رو توی سایت خودتون بسازید.
به سایت آموزشی کنترل وب خیییلی خوش اومدین 🙂 توی این مقاله از سری مقالات آموزش المنتور قصد داریم توی دو سه دقیقه ساخت شمارنده رو توی المنتور به شما آموزش بدیم.
البته قبلش به این نکته توجه کنید که برای ساخت این شمارنده شما به نسخه ی پرو المنتور نیاز دارید!
توی این مقاله چی یاد میگیریم؟
Toggleشمارنده متحرک در المنتور چه جاهایی کاربرد داره ؟
از این شمارنده میتونید برای نمایش تعداد دانشجویان خودتون، دوره های آموزشی سایتتون، مدت زمان آموزش ها و حتی تعداد کاربران عضو در وبسایت خودتون استفاده کنید که برای کاربر خیلی جذابه و کاربر رو به سمت عضویت در سایت و یا حتی خرید از سایت سوق میده.
نحوه ساخت شمارنده متحرک در المنتور
برای ساخت شمارنده متحرک در المنتور، کافیه که توی المانهای المنتور خودتون سرچ کنید شمارنده و این المان رو با نگه داشتن کلیک چپ موس روی اون، داخل بخش مورد نظر خودتون بندازید.
بصورت پیشفرض این المان یک شمارنده که تا عدد 100 رو شمارش میکنه و یک عنوان رو زیر این عدد به شما نمایش میده.
برای ویرایش و شخصی سازی این شمارنده باید یه سری تنظیماتی رو از پنل سمت راست که ویرایش شمارنده هست اعمال کنیم.
حالا برای شمارنده متحرک در المنتور، مطابق تصویر بالا شخصی سازی های خود را اعمال میکنیم :
عدد آغازین : در این فیلد عددی که میخواهید شمارش شمارنده شما از آن عدد شروع شود را وارد کنید. مثلا برای شروع شمارش از عدد صفر در این فیلد عدد صفر را وارد کنید.
عدد پایانی : در این فیلد عدد پایانی شمارنده خود یعنی آن عددی که شمارنده روی آن متوقف میشود و ثابت میماند را وارد کنید. مثلا اگر میخواهید تا عدد 200 شمارش شود و بعد روی عدد دویست ثابت بماند در این فیلد این عدد را وارد کنید.
پیشوند عدد : هر عددی که در این فیلد وارد کنید به عنوان یک پیشوند پشت عدد شما ثابت باقی میماند.
پسوند عدد : هر چیزی که در این فیلد وارد کنید بعنوان پسوند برای شمارنده شما بصورت ثابت باقی میماند.
مدت انیمیشن : در اینجا منظور از مدت انیمیشن، تایم شمارش این شمارنده شماست. این عدد بر حسب میلی ثانیه نوشته شده است که شما هر چقدر این عدد رو کمتر کنید شمارنده شما در تایم کوتاه تری شمارش را انجام میدهد.
جدا کننده هزارگان : اگر عدد شما برای این شمارنده بالای هزار است میتوانید با روشن کردن این گزینه برای شمارنده خود جدا کننده تنظیم کنید که هر سه رقم هزارگان عدد شما را جدا کند.
در قسمت پایینی این گزینه هم میتونید نوع جدا کننده خودتون رو مشخص کنید که نقطه ای باشه، ممیز باشه و یا نقطه چین و حالتهای دیگه باشه که این دیگه کاملا بستگی به سلیقه شما و طرح مد نظر شما داره.
عنوان : از قسمت عنوان هم میتونید برای این شمارنده یک عنوان بنویسید مثلا اگر قصد دارید تعداد دانشجویان سایت خودتون رو نمایش بدید میتونید در این قسمت بنویسید تعداد دانشجویان.
تنظیم رنگ و سایز اعداد و عنوان
خب ! تا اینجا ما به همین سادگی شمارنده متحرک در المنتور رو ساختیم. حالا برای شخصی سازی اون میتونید از تب ویرایش روی ویرایش شمارنده کلیک کنید و روی تب تعداد کلیک کنید.
از قسمت رنگ متن میتونید رنگ رو برای اعداد شمارنده تعیین کنید.
از قسمت تایپوگرافی هم میتونید سایز و فونت رو تنظیم کنید.
از قسمت سایه متن هم میتونید یه سایه ملایم به شمارنده خودتون بدید که خیلی برای کاربر جذابه.
برای شخصی سازی عنوان این شمارنده هم کافیه که روی تب عنوان توی همین بخش کلیک کنید.
در این تب هم دقیقا مثل تب قبلی که تعداد بود، سه گزینه رنگ و تایپوگرافی و سایه متن وجود داره که شما میتونید رنگ و فونت عنوان شمارنده خودتون رو تنظیم کنیدو
تبرررررریک! 🙂
شما به همین راحتی تونستید توی چند دقیقه فقط به کمک افزونه المنتورپرو، شمارنده متحرک در المنتور رو بسازید.
امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه:)