دوره جامع آموزش طراحی سایت

با شرکت در یک دوره خوب می توانید سرعت پیشرفت خود را چند برابر کنید. دوره جامع کنترل وب یک دوره معمولی نیست!

تیزر دوره جامع طراحی سایت-کنترل وب

آموزش طراحی سایت در دوره جامع کنترل وب✔️

آموزش طراحی سایت

بدون شک توی دنیای امروزی که کسب و کار ها در بستر فضای مجازی به طور روز افزونی در حال افزایشه، داشتن یک سایت مناسب از چنان اهمیت ویژه ای برخورداره که به طور کلی میتونه سرنوشت یک کسب و کار رو تغییر بده. بنابراین جایگاه آموزش طراحی سایت به عنوان یک مهارت فوق کاربردی قابل توجهه. برای شروع آموزش طراحی سایت ، اول باید با مفاهیم این حوزه آشنا بشیم و بعد از اون با یاد گرفتن  اون مفاهیم آموزش طراحی سایت رو شروع کنیم.

توی این مقاله از سایت کنترل وب میخوایم مفهوم طراحی سایت رو با هم بررسی کنیم و ببینیم که یه سایت حرفه ای و یه طراحی سایت حرفه ای مرحله به مرحله از چه مراحلی تشکیل میشه و انواع طراحی سایت رو بشناسیم و یاد بگیریم که برای طراحی سایت و آموزش طراحی سایت اصلا باید از چه نقطه ای شروع کنیم.

برای شروع آموزش طراحی سایت اول بیایم یه نگاهی به تاریخچه طراحی سایت بندازیم.

تاریخچه طراحی سایت :

وقتی که یه تکنولوژی جدید و انقلابی اختراع میشه جهان جدیدی هم با اون به وجود میاد و دنیایی از مفاهیم و اصطلاحات جدید هم با اون به وجود میاد.دنیای اینترنت هم از این قائده مستثنی نیست. طراحی سایت هم با راه اندازی اولین وب سایت توسط اقای تیم برنز لی در سال ۱۹۹۱ ، شخصی که اولین طراحی سایت دنیا رو به نام خودش ثبت کرد، وارد ادبیات ما شد و با ورود انواع سایت ها به عرصه زندگی بشر دنیای تکنولوژی رو متحول کرد.

آموزش طراحی سایت-کنترل وب
البته اولین سایت ها با سایت هایی که ما میشناسیم خیلی فرق داشتن و به شکل متن های ساده بودن و گرافیک و محتوا های امروزی مثل تصاویر، ویدیو ها، انیمیشن ها و … رو نداشتن. با ساخته شدن اولین مرورگر ها و اضافه شدن تکنولوژی های دیگر مثل سی اس اس(css)، جاوا اسکریپت(javascript) و … سایت ها به این شکل و شمایل امروزی در اومدن.
انواع سایت ها چی هستن؟
با توجه به نیاز های مختلفی که وجود داره انواع سایت های هم مختلف هستن اما به طور کلی سایت ها به چند دسته خبری،شرکتی،شخصی،فروشگاهی،چند رسانه ای، سرگرمی و .. و یا ترکیبی از این انواع طبقه بندی میشن.

تفاوت سایت های استاتیک و داینامیک (پویا) چیست ؟

تو یه دسته بندی دیگ سایت ها به دو دسته استاتیک و داینامیک(پویا) تقسیم بندی میشن. سایت های استاتیک به سایت هایی میگن که محتوا های اون ها، محتوای متغیر نیست و برای بروز رسانی اطلاعات نیازمند مراجعه مجدد به طراحان و برنامه نویسان سایت هستند. بیشتر سایت های قدیمی تر که محتوای ثابت داشتند و بروزرسانی برای اون ها دیرتر انجام می شه از این دسته سایت ها هستند.
اما دسته دیگر که سایت های حرفه ای امروزی بیشتر از این نوع هستند سایت های داینامیک یا پویا هستن. این نوع سایت ها به دلیل محتوایی که دارن، نیازمند محتوا گذاری سریع هستن و مدیر سایت و افرادی که به سایت دسترسی دارن توی کوتاه ترین زمان ممکن و بدون صرف هزینه نیازمند محتوا گذاری در سایت هستند. بنابراین این گونه سایت ها که بدون نیاز به برنامه نویس قابلیت محتوا گذاری و بروزرسانی محتوا هستند سایت های داینامیک (پویا) نامیده میشن. سایت های خبری و سایت های فروشگاهی از جمله از این نوع سایت ها هستند.

تفاوت سایت داینامیک و استاتیک-کنترل وب

مراحل شروع طراحی سایت

برای شروع آموزش طراحی سایت ابتدا باید با مراحل و روند کلی کار آشنا بشیم . مراحل کلی طراحی سایت شامل طراحی وایر فریم،گرافیک سایت،برنامه نویسی و راه اندازی نهایی سایت میشه که در ادامه هر کدوم از این مراحل رو بررسی می کنیم:
۱.طراحی وایر فریم سایت:
فرض کنین که میخواین خونه طراحی کنین. برای شروع طراحی نیاز به یه نقشه دارین که جای در و پنجره ها، قسمت بندی واحد ها و … رو مشخص کنین. برای شروع طراحی سایت هم نیاز به یه نقشه کلی از صفحات سایت و نحوه قرار گیری المان های مختلف درون صفحات سایت داریم.
۲.گرافیک سایت:
در این مرحله با استفاده از نرم افزار های گرافیکی مثل figma طراحی کلی ظاهر سایت توسط طراحان گرافیک و متخصصان طراحی ui صورت میگیره و برای ادامه روند کار به برنامه نویسان سایت داده میشه تا طرح اجرا شده رو پیاده سازی کنن.
۳.برنامه نویسی سایت:
برای اینکه سایت کارایی مورد نظر رو داشته باشه و از یه طرح گرافیکی تبدیل به یه سایت کاربردی و حرفه ای بشه، دو مسیر روبروی ما قرار داره که با توجه به نیاز کسب و کار و همچنین سایر پارامتر ها مثل مدیریت هزینه ها، اندازه کسب و کار، کاربرد کسب و کار و … باید به یکی از این دو مسیر بریم:
۱. با استفاده از برنامه نویسی مجزا با استفاده از زبان های برنامه نویسی مخصوص به هر یک از بخش های سایت(فرانت اند و بک اند) سایت رو از صفر کد نویسی کنیم.
۲. با استفاده از نرم افزار های مدیریت محتوا(cms) ، مثل وردپرس،بدون کدنویسی و یا با کمی کدنویسی جزئی سایت رو طراحی کنیم.
۴.راه اندازی نهایی:
بعد از اینکه سایتمون رو با استفاده از یکی از دو روش گفته شده طراحی کردیم، حالا وقتشه که سایتمون رو آنلاین کنیم تا همه بتونن از این بستر استفاده کنن. در این مرحله ابتدا با ثبت یک دامنه مناسب(همون ادرس سایت) با کسب و کار و یا نیازمون و سپس انتخاب یک هاست مناسب برای انتشار سایت روی اون این کارو انجام میدیم.

ویژگی های یک سایت خوب چیست ؟

برای شروع هر حیطه ای ، اول باید ویژگی های یک محصول خوب در اون زمینه رو بشناسیم، آموزش طراحی سایت هم جز این نیست. بنابراین برای شروع آموزش طراحی سایت اول بیایم ویژگی های یک سایت خوب رو بشناسیم. بعد از اینکه با روند کلی طراحی سایت آشنا شدیم و سایتمون رو راه اندازی کردیم و در دسترس قرار گرفت، برای بهبود کارایی و افزایش سودمندی برای رفع نیاز کسب و کارمون و یا رسیدن به هدفی که سایتمون برای رسیدن به اون هدف طراحی شده باید ویژگی های یه سایت حرفه ای و مناسب کسب و کارمون رو روی سایتمون پیاده سازی کنیم . به طور کلی یه سایت خوب و کاربردی باید علاوه بر رفع نیاز کسب و کار و ارائه اطلاعات درست به کاربران، ویژگی های زیر رو دارا باشه:
۱.سرعت :
برای کسب یه تجربه کاربری خوب در درجه اول، اینه که کاربر بتونه سریع و در مدت زمان کوتاهی به سایت دسترسی پیدا کنه. برای محقق شدن این موضوع باید سایت سرعت بالایی داشته باشه تا کاربر از کارکردن با سایت لذت ببره. بنابراین داشتن یه سایت سریع جزو ملاک های اصلی یک سایت خوبه!
۲.امنیت :
حیاتی ترین عامل برای یک سایت خوب امنیت اون سایت هست. اگر یک سایت دارای مشکلات امنیتی باشه به راحتی ممکنه یه تنه کل حیات یه کسب و کارو به خطر بندازه. بنابراین داشتن یه سایت سریع و کاربردی که از نظر امنیتی مشکل داره مثل ساختن یه خونه شیک و قشنگ روی آبه!!!
۳.نگهداری راحت :
یه سایت مثل یه خودرو میمونه که برای اینکه درست کار کنه و سالم بمونه نیاز به نگهداری داره. بنابراین سایتی که نگهداریش راحت نیست میتونه شما رو به دردسر بندازه و توی طولانی مدت کلافه تون بکنه. پس یه سایت با طراحی اصولی ،نگهداری اصولی رو هم در نظر داره.
۴.ساختار درست :
برای اینکه یه تجربه کاربری خوب اتفاق بیفته باید ساختار سایت اصولی و درست باشه.یه سایت خوب توی چیدمان المان ها و جایابی عناصرش خیلی دقیقه تا کاربر بتونه در سریع ترین زمان ممکن به چیزی که میخواد دسترسی پیدا کنه و نیازش برطرف بشه.
همچنین طراحی اصولیه که علاوه بر در نظر گرفتن کارکرد درست سایت، به ظاهر و زیبایی سایت هم اهمیت بده تا کاربر از کارکردن با عناصر مختلف سایت لذت ببره.

ویژگیهای سایت خوب - کنترل وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *